Burun Estetiği ve Kullanılan Teknikler

 Burun Estetiğinde Cerrahi

İşte tam da bu noktada söylenebilecek en önemli şey seçeceğiniz Cerrah'ın konudaki deneyimidir. Bir estetik cerrahın birçok farklı estetik operasyonda başarılı olması onun iyi bir burun estetiği yapabileceği anlamına gelmez. Bu konudaki en önemli parametre; deneyimi ve yapılmış canlı örnekleri görebilmektir.


Burun Estetiği'nde Kullanılan Teknikler

Doç. Dr. Fatih Irmak kendi geliştirdiği Simple Rhinoplasty -Basit Burun Estetiği tekniğinin amacı hastanın en iyi sonuca en rahat şekilde ulaşmasıdır. Bu teknik burunda bir kırma yada törpüleme işlemi olmadığı için dokulara daha az zarar vermekte ve bunun sonucu olarak daha az ağrı, şişme ve morarma ile daha hızlı iyileşme sağlamaktadır. Hasta için iyileşme dönemi ortalama yedi gün olduğu gibi kullanılan özel silikon tamponlar ile hasta operasyon sonrasında nefes alma sıkıntısı yaşanmamakta ve rahat bir iyileşme dönemi geçirmektedir.


Doğal Burun Estetiği

Sorun aynı olsa da her kişi yüz hatları ve oranlarıyla kendine özgüdür. Ve hiç kimsenin bir benzeri yoktur. Her hastaya aynı burun değil kişiye özel Doğal Burun Estetiği.


Burun estetiği olduktan sonra insanlar “sende bir değişiklik var” diyor ama bunun tam olarak ne olduğunu fark edemiyorsa işte bu, başarılı bir operasyondur. Çünkü en iyi burun estetiği, burnu doğal haline getirmek için yapılandır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaptığımız Burun Ameliyatları ve Operasyon Bilgileri

Burun Ameliyatı ve minirinoplasti